دومین کنگره بین المللی و ششمین همايش کشوری بروسلوز

برگزاری دومین کنگره بین المللی و ششمین همايش کشوری بروسلوز

به اطلاع مي­رساند مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی کل کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تعدادي از مراكز تحقيقاتي دانشگاه­ های کشور، قصد دارد "دومین کنگره بین المللی و ششمین همايش کشوری بروسلوز"را از تاریخ 1394/8/20 لغايت 1394/8/22 در مرکز همایش های بین ­المللی امام خمینی دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن –خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان آیت ­ا... طالقانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- طبقه دوم برگزار نماید. لازم به ذکر است این کنگره دارای امتیاز بازآموزی مداوم جهت مشمولین است و فرصت ارسال مقالات حداكثر تا تاريخ 1394/7/20 و از طریق پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید می­ باشد.

محورهای کنگره:

1-بررسی تازه های درمان، پیشگیری و روش های تشخیص بروسلوز

2-آشنایی با تازه های ایمونوپاتوژنز بروسلوز و نقش مهم سیستم ایمنی در کنترل بیماری

3-آشنایی با کاربرد روشهای مولکولی در تشخیص بروسلوز

4-امیدهای آینده در درمان بروسلوز و راه کارهای برخورد با بیماری بروسلوز در ایران

5-بررسی علل افزایش موارد بروسلوز در ایران

6-بررسی راه کارهای پیشگیری بیماری در دام و انسان

آدرس محل برگزاری: تهران- بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن- خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان طالقانی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- دانشکده پزشکی- طبقه دوم- سالن همایش­ های بین ­المللی امام خمینی (ره)

تلفن دبیرخانه: 8-22439963

نمابر دبیرخانه: 22439964

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مرکز به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.irمراجعه نمایند.

راهنمای تهیه و ارسال مقالات دومین کنگره بین­ المللی و ششمین همایش کشوری بروسلوز