"قابل توجه دانشجویان محترم استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد"

*** اطلاعیه ***

"قابل توجه دانشجویان محترم استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد"

به اطلاع می رساند مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دانشجویان علاقه مند به امور پژوهشی دعوت به همکاری می نماید.

زمینه های همکاری:

-    همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی مرکز

-    همکاری در تهیه مقالات منتج از طرح های تحقیقاتی مرکز

-    همکاری در ارسال (submission) مقالات

تذکر :     با توجه به اینکه مرکز تحقیقات آلرژی به صورت اختصاصی وابسته با بخش های آلرژی و ایمونولوژی بالینی  و   پژوهشکده بوعلی می باشد  همچنین مجوز داوری وتصویب طرح های تحقیقاتی  با گرنت پژوهشی اساتید  مرکز را داشته که موجب تسریع در روند کار می گردد  ،  از طرح های تحقیقاتی  دانشجویان استعداد درخشان در قالب  پایان نامه استقبال ویژه خواهد شد .

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره زیر در تماس حاصل فرمایند.

شماره تماس: 3801573  و 38458769

و یا به نشانی ایمیل و وب سایت مرکز مراجعه فرمایند.

وب سایت: arc.mums.ac.ir