فراخوان شرکت در طرح تحقیقاتی صدفک یا پسوریازیس

*** اطلاعیه ***

فراخوان شرکت در طرح تحقیقاتی

صدفک یا پسوریازیس یا داءالصَدَف چیست؟

صدفک یا پسوریازیس یا داءالصَدَف بیماری پوستی مزمن خودایمنی است.

این بیماری هنگامی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن سیگنال‌های اشتباهی می‌فرستد. این سیگنال‌ها باعث افزایش سرعت چرخه رشد سلول‌های پوست می‌شود؛ یعنی افزایش بیش از حد سلول‌های پوستی از میزان ریختن آن‌ها. در کل پنج نوع پسوریازیس وجود دارد. شایع‌ترین آن پسوریازیس پلاک مانند است که با ناحیه‌هایی قرمز رنگ با پوششی نقره ای و سفید از سلول‌های مرده پوست مشخص می‌شود. پسوریازیس در هر نقطه‌ای از بدن مانند زانو، آرنج یا پوست می‌تواند مشاهده شود و با سایر شرایط جسمی جدی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و افسردگی در ارتباط است. برای بعضی از افراد بیماری پسوریازیس فقط آزاردهنده است، اما برای بعضی دیگر این بیماری بخصوص اگر با ورم مفاصل همراه باشد، باعث از کار افتادگی می‌شود.

در حال حاضر درمانهای متنوعی برای پسوریازیس ارائه می شود اما متاسفانه هیچکدام درمان موثر قطعی نمی باشد

در این مطالعه قصد داریم اثر درمانی داروی متوتروکسات به همراه مکمل ویتامینی را با توجه به نظر پزشک متخصص پوست بر بیماری شما بررسی نماییم.

کلیه بیماران مبتلا به پسوریازیس متوسط تا شدید می توانند وارد مطالعه حاضر شوند.

لازم به ذکر است که ویزیت شما توسط متخصص پوست عضو هیات علمی دانشگاه انجام خواهد شد.

با توجه به نظر پزشک تمامی هزینه های درمانی، دارویی و آزمایشات ایمنی شناسی لازم برای شما رایگان خواهد بود.

علاقه مندان جهت شرکت در این طرح می توانند با مرکز تحقیقات آلرژی، بیمارستان قائم(عج) تماس حاصل فرمایند.

همه روزه ساعت 9 الی 12

تلفن  38458769