روش درمانی کهیر مزمن برای اولین بار در کشور

اتوواکسن:

کهیر مزمن یکی از بیماری های ناتوان کننده و صعب العلاج در بین بیماری های پوستی و آلرژیک بوده که با حملات مکرر همچون قرمزی، برجستگی وخارش درپوست همراه است. تنهادراندکی ازموارد ایجادکننده کهیر مزمن، عوامل آلرژیک هم چون آلرژنهای غذایی ، استنشاقی ودارویی نقش دارند که به راحتی توسط خود مبتلایان قابل شناسایی است.دراکثریت موارد،عوامل محرک قابل شناسایی نبوده که به ان واژه کهیر مزمن خودبه خودی اطلاق می شود. درمطالعات دانشمندان، درجستجوی درمان های موثر در کهیر مزمن خود به خودی سرکش ، استفاده از اتولوگوس سرم تراپی(روش درمانی که طی فرایندی سرم خود بیمار به صورت عضلانی به خودش تزریق می شود) مورد تاکید قرار گرفته است.در طب سنتی در طي ساليان گذشته ازاين روش براي درمان انواع بيماري ها ازجمله التهاب مزمن وآلرژي ،نقص ايمني،بيماري عروقي،آرتروز،درماتيت آتوپيك وديگر اختلالات پوستي  استفاده شده است.اخیرا این روش درمانی به عنوان موثرترین و کم عارضه ترین روش درمانی درمبتلایان به کهیر مزمن خودبه خودی مقاوم معرفی شده و نتایج خوبی در درمان و بهبود كيفيت زندگي مبتلایان به دست امده است.در حال حاضر این روش درمانی برای اولین بار در کشور ، بارعایت تمام جوانب درمان ،در بخش آلرژی وایمونولوژی بیمارستان قائم مشهد توسط پزشکان فوق تخصص این رشته انجام می پذیرد.

درصورت وجودهر گونه سوال یا درخواست جهت برنامه ریزی درمانی با دکتر مجید جعفری  فلوی فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی تماس حاصل فرمایید .38012830- 38012827-051